Organika

Organika

Ne na pëlqen të themi që gjërat që bëjmë janë “bio” ose “organike”, por a e keni ditur se ne fakt ka rregulla dhe praktika shumë strikte jashtë Shqipërisë për këtë, dhe që ju mund ti ndiqni?

Shkarkoni prezantimin ne version pdf me poshte: