Ekoturizmi

Ekoturizmi

Çfarë do të thotë për një biznes turizmi të jetë “i qëndrushëm”? Si mund të pajtoheni me standardet ndërkombëtare, dhe t’ia shesni biznesin tuaj turistëve të veçantë?

Shkarkoni prezantimin ne version pdf me poshte: