Menaxhimi i Mbeturinave

Menaxhimi i Mbeturinave

Njerëzit sot krijojnë sasi të mëdha mbeturinash të cilat krijojnë probleme në të gjithë botën. Si mundemi ne të jemi më të përgjegjshëm për këtë, dhe të kujdesemi për mjedisin tone?

Shkarkoni prezantimin ne version pdf me poshte: