Dyqan Çanta

Dyqan Çanta

Ky është një dyqan dhe shërbim në Budapest i cili lejon njerëzit e qytetit të blejnë prodhime organike direkt nga fermerët lokalë rreth qytetit. Janë dhënë shumë mendime se si ta lehtësojnë konsumatorët përdorimin e shërbimit. Për më tepër, dyqani organizon trajnime në lidhje me praktikat e qëndrueshme të biznesit.

Shkarkoni prezantimin ne version pdf me poshte: