Aktiviteti 4: Planifikimi i Fushatave

Ky aktivitet ofron mundësinë për të mësuar se si të planifikoni një fushatë afatgjatë nëse shihni diçka që po ndodh në Tropojë që ju dëshironi ta ndryshoni. Nëse keni menduar ndonjëherë “Si mund të luftoj?” kjo është një mundësi e mirë për të mësuar disa ide të reja. Ekspertët nga Republika Çeke, Polonia dhe Sllovakia do të organizojnë diskutime mbi aspekte të ndryshme të ‘planifikimit të fushatës’ – si të planifikoni një strategji për të krijuar ndryshime dhe t’i bindni vendimmarrësit të bëjnë atë që mendoni se është e nevojshme.

Ne do të postojmë të gjitha materialet dhe idetë që ekspertët ndajnë këtu, dhe ju jeni gjithmonë të mirëpritur të na kontaktoni nëse dëshironi të dini më shumë ose diskutoni.

Më 30 dhe 31 korrik (e enjte dhe e premte) ju jeni të mirëpritur të bashkoheni me ne – qoftë në zyrën tonë në Bajram Curri ose nga shtëpia – për telefonatë online të quajtur ZOOM me Petr Hlobil, kreun e fushatës për CEE Bankwatch (bankwatch.org/newsletter). Këtu ai do të paraqesë idetë thelbësore se si të planifikoni një fushatë për ndryshime, dhe me shumë kohë për të folur për idetë tuaja.

Programi:

Facebook