Nje Zë për Tropojën 2.0: Zhvillimi i Qëndrueshem Rural

Përshëndetje! Dhe mirëseerdhët në projektin “Një Zë për Tropojën 2.0: Bashkëpunim për Fuqizimin e Komuniteteve Rurale në Zhvillim të Qëndrueshëm”. 

Ky project është projekti ynë i dytë me Fondin Ndërkombëtar Visegrad, duke punuar me partnerë të organizatave të tjera nga Slovakia, Hungaria, Polanda dhe Republika Çeke.  Projekti i kaluar (“Një Zë për Tropojën”) ndihmoi njerëzit vendas të përcaktojnë vizionin e tyre për Planin e Parë të Zhvillimit të shkruar nga komuniteti në Shqipëri.

Aktivitetet

Aktiveti 1
Trajnimi Komunitetit bazuar ne Turizem dhe Agrikulture


Aktiveti 4
Planifikimi i Fushatave

Aktiveti 2
Trajnimi Komunitetit bazuar ne Turizem dhe Agrikulture

Aktiveti 5
Vepro Sot për të Mbrojtur Lumin Valbona!

Partners
Facebook