#PoFletValbona Po Feston

Friends and supporters of Valbona! Tuesday 22nd May at 19:00 you are invited at Destil Hostel for the screening of the documentary “Fifth element” and for presenting new events to come! Most importantly, we want to gather and celebrate the campaign #PoFletValbona#!

Miq dhe mbeshtetes te Valbones! Te marten date 22 Maj ora 19:00 ju presim ne Destil Hostel per shfaqjen e dokumentarit Elementi i Peste dhe ngjarje te tjera qe po vine! Mbi te gjitha ju presim te mblidhemi dhe te festojme se bashku fushatenĀ #PoFletValbona#

Facebook